Advertisement

Φωτια Αρχαια Ολυμπια Τωρα : Φωτιά στην Ηλεία: Κρανίου τόπος χωριά στην Αρχαία Ολυμπία ... : Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι.

Φωτια Αρχαια Ολυμπια Τωρα : Φωτιά στην Ηλεία: Κρανίου τόπος χωριά στην Αρχαία Ολυμπία ... : Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι.. Στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός και αυτήν την ώρα στην. Φωτιά έχει ξεσπάσεις στην αρχαία ολυμπία. Για την ασφάλεια των κατοίκων οι αρμόδιες αρχές έχουν προχωρήσει από χθες στην εκκένωση. Στο περιστατικό σπεύδουν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και ζητήθηκαν και εναέρια μέσα. Ωστόσο το μεσημέρι εκδηλώθηκαν δύο νέα πύρινα μέτωπα, στην περιοχή του φλόκα και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι.

«τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή, καταβάλλουν υπεράνθρωπες. Φωτιά ξέσπασε το πρωί στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή καυκανιά. Δραματική είναι η κατάσταση με τη φωτιά που ξέσπασε και αυτήν την ώρα μαίνεται σε διάσπαρτες περιοχές του νομού ηλείας. Στο περιστατικό σπεύδουν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και ζητήθηκαν και εναέρια μέσα. Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά.

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Στις 26 Μαΐου, το ρολόι της Ηλείας ...
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Στις 26 Μαΐου, το ρολόι της Ηλείας ... from images32.inewsgr.com
Προς το παρόν, δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή. Για την ασφάλεια των κατοίκων οι αρμόδιες αρχές έχουν προχωρήσει από χθες στην εκκένωση. Στο περιστατικό σπεύδουν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και ζητήθηκαν και εναέρια μέσα. Φωτιά στην αρχαία ολυμπία ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22 ιουλίου) στην εν λόγω περιοχή. Ήταν ο τόπος διεξαγωγής των ολυμπιακών αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των ολυμπίων. Η φωτιά ανάμεσα στη περιοχή ηράκλεια και λαντζόι καίει σε δασική. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πυροσβεστική, καίει σε δασική έκταση στην περιοχή λασιώνος ενώ στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 1 ελικόπτερο, δύο αεροσκάφη. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια αρχαια ολυμπια από το pagenews.gr.

Έχει οριοθετηθεί, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην περιοχή.

Είμαστε εγκλωβισμένοι, η φωτιά πλησιάζει τον αρχαιολογικό χώρο. Φωτιά φωτιά τώρα αρχαία ολυμπία. Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή αγράμπελα των καλαβρύτων. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός και αυτήν την ώρα στην. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή. Αυτήν τη στιγμή εκκενώνεται η αρχαία ολυμπία καθώς απειλείται από τη φωτιά που μαίνεται στην ηλεία. Αγώνας και στην αρχαία ολυμπία για να περιοριστούν τα μέτωπα. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Στην αρχαία ολυμπία βρίσκεται και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στην αρχαία λύττο. Φωτιά ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο).

Το ξιφοσ στουσ ελληνικουσ στρατουσ τησ αρχαιοτητασ. Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Φωτιά φωτιά τώρα αρχαία ολυμπία. Ήταν κτισμένη στη βόρεια όχθη του ποταμού αλφειού. Δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα γεγονότα όπως διαδραματίστηκαν.

Nordic Monitor: Πιθανές κυρώσεις από ΗΠΑ σε Τούρκους ...
Nordic Monitor: Πιθανές κυρώσεις από ΗΠΑ σε Τούρκους ... from images32.inewsgr.com
Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λαμπίρι και καμάρες. Φωτιά ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων άλλαξε κατεύθυνση και απειλεί τη βόρεια πλευρά στο διαβολίτσι. Φωτιά ξέσπασε το πρωί στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή καυκανιά. Αυτήν τη στιγμή εκκενώνεται η αρχαία ολυμπία καθώς απειλείται από τη φωτιά που μαίνεται στην ηλεία. Μια συνοπτική παρουσίαση των θλαστικών και νηκτικών όπλων των ελλήνων οπλιτών του αρχαίου κόσμου. Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά.

Ωστόσο το μεσημέρι εκδηλώθηκαν δύο νέα πύρινα μέτωπα, στην περιοχή του φλόκα και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι.

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια αρχαια ολυμπια από το pagenews.gr. Στο περιστατικό σπεύδουν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και ζητήθηκαν και εναέρια μέσα. Αγώνας και στην αρχαία ολυμπία για να περιοριστούν τα μέτωπα. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Όπως αναφέρει, μάλιστα, μία ημέρα πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά είχε ολοκληρώσει την ανακαίνιση της κατοικίας, που πλέον έχει υποστεί ολική καταστροφή. Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στην αρχαία λύττο. Φωτιά στην αρχαία ολυμπία ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22 ιουλίου) στην εν λόγω περιοχή. Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά. Δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα γεγονότα όπως διαδραματίστηκαν. Η ολυμπία ονομαζόταν άλτις, δηλαδή ιερό άλσος. Στην αρχαία ολυμπία βρίσκεται και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την αρχαία ολυμπία ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο. Είμαστε εγκλωβισμένοι, η φωτιά πλησιάζει τον αρχαιολογικό χώρο.

Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Σε έκτακτη ενημέρωση, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, ανέφερε ότι σε όλη την επικράτεια το τελευταίο 24ωρο έχουν εκδηλωθεί 118 πυρκαγιές. Ωστόσο το μεσημέρι εκδηλώθηκαν δύο νέα πύρινα μέτωπα, στην περιοχή του φλόκα και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Η ολυμπία, υπήρξε το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας ελλάδας αφιερωμένο στον δία.

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας ...
Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας ... from images32.inewsgr.com
Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Στιγμές τρόμου στην αρχαία ολυμπία: Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή αγράμπελα των καλαβρύτων. Στην αρχαία ολυμπία βρίσκεται και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Η φωτιά ανάμεσα στη περιοχή ηράκλεια και λαντζόι καίει σε δασική. Ήταν κτισμένη στη βόρεια όχθη του ποταμού αλφειού. Φωτιά στην αρχαία ολυμπία ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22 ιουλίου) στην εν λόγω περιοχή. Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά.

Μια συνοπτική παρουσίαση των θλαστικών και νηκτικών όπλων των ελλήνων οπλιτών του αρχαίου κόσμου.

Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου. Ηλεία, αρχαία ολυμπία, πυρκαγιά, φωτιά, φωτιά τώρα. Στην αρχαία ολυμπία βρίσκεται και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Στο περιστατικό σπεύδουν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και ζητήθηκαν και εναέρια μέσα. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Φωτιά ξέσπασε το πρωί στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή καυκανιά. Δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα γεγονότα όπως διαδραματίστηκαν. Φωτιά έχει ξεσπάσεις στην αρχαία ολυμπία. Στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός και αυτήν την ώρα στην. Φωτιά στην αρχαία ολυμπία ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22 ιουλίου) στην εν λόγω περιοχή. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πυροσβεστική, καίει σε δασική έκταση στην περιοχή λασιώνος ενώ στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 1 ελικόπτερο, δύο αεροσκάφη.

Posting Komentar

0 Komentar